Jag fick en förfrågan om recept på såsen vi hade till fisken idag. Det fixar vi såklart! Receptet kommer ursprungligen från 'Vår Kokbok' och har sen ändrats om för att passa oss som äter LCHF. =)
 
Hoppas det smakar!
 
Kram, Emily
 

 
TORSKFILÉ MED KOKT BROCCOLI & SKARPSÅS
 
 
 
Skarpsås (4port)
 
1 hårdkokt ägg
1 äggula
1 1/2 dl crème fraiche
1/2 dl majonnäs
1 msk osötad senap
ca 2 krm salt
1/2 tsk sötning (Självklart valfritt!)
lite vitpeppar
1 msk vinäger
Dill eller gräslök.
 
Skala ägget och ta ut gulan. Finhacka vitan.
Blanda ihop den kokta äggulan med den råa tillsammans med kryddor och vinäger (och ev sötning). Det ska bli en smet. Blanda sen ihop detta med majonnäs, crème fraiche och äggvitehacket. avsluta med att blanda ner dill eller gräslök.
Skarpsås,

Kommentera

Publiceras ej