Jaha, tur man har koll på det här med veckonummer! ^^ Här kommer iaf vår meny för kommande vecka. Frukost varierar vi oss mellan vad vi råkar vara sugna på just då, eller vad som råkar finnas i restväg. =) Ett inlägg med frukostförslag hittar du här.
Vecka 2
MÅNDAG
Lunch: Äter ute med svärföräldrarna
Middag: Spättarullader med räk- och dillsås, blomkålsmos
TISDAG
Lunch: Parmesanpanerad aubergine, tzatziki och sallad
Middag: Maken äter kycklinglår med broccoli och bea och jag äter en matlåda med kyckling och brysselkål, med bea.
ONSDAG
Lunch: Lax, blomkål och hollandaisesås.
Middag: Färsbiffar med stekt aubergine och zucchini, tzatziki och sallad.
TORSDAG
Lunch: Spenatsoppa med ägg och halloumiskrutonger (Tips från @carrolicious)
Middag: Kycklingklubbor, smörstekt rödkål och chipotlebearnaise
FREDAG
Lunch: Maken äter matlåda med stek, grönsaker och gräddsås, Jag äter matlåda med pyttipanna, kokta rödbetor och stekt ägg
Middag: Lax, endiver och skirat smör
LÖRDAG
Lunch: Auberginecanelloni med fetaostsallad
Middag: Kycklingfilé, fetaostsallad och bea.
SÖNDAG
Lunch: Tonfiskröra med avokadosallad
Middag: Fylld lövbiff med broccoli och sambal oelekgräddsås.
Vi fortsätter att variera våra måltider med VEG/Fågel/Fisk/Kött på lunch och middag. Frukosten kan bli lite som den vill. Det har känts riktigt bra än så länge MEN det börjar bli enformig med kyckling på fågeldagarna. Några tips? Kalkonrecept som är värda att testa?
Kram, Emily
LCHF,
Veckomeny,
3 kommentarer
Lina
10 Jan 2016 20:05
Anka är ett hett tips på fågeldagarna!
Sofie
10 Jan 2016 20:47
Finns ett recept på kycklingburgare med persilja och sambal oelek i Matkärlek nr 2. Jag brukar inte göra dem som burgare utan som nuggets och de är SÅ goda med limemajonnäs till. Har för mig att du prenumererar annars kan jag skicka receptet till dig!
Elinor
10 Jan 2016 20:48
Hej
jag är nyfiken på vad du har i pytt i pannan?
Tack på förhand.
/Elinor
Kommentera